HOGYAN TÁMOGATHATJÁK EZT A JÓTÉKONYSÁGI AKCIÓT A CÉGEK?

Munkaidőben senki nem tud elmenni egy jótékony teázásra, ezért a vállalatoknak azt javasoljuk, hogy vegyenek nagyobb tételben ebből a teából. Itt minden csomag ára jótékony célt is szolgál. A bevétel egy részét a honlapon megtalálható karitatív akcióra fordítjuk. A cégeknek azt javasoljuk, hogy vásároljanak   200 db teafiltert! Igyák ezeket meg az irodában.  Ez az adományozás, a vállalati CSR aktivitás egyik legkönnyebb módja. Vagy hívják meg az akciót a vállalat céges rendezvényére. Erről ITT olvashat bővebben.

A finomságokat fogyaszthatják az irodában, saját rendezvényen, konferencián is.  Így a szakmai munka egy jó ügyet is szolgál. Az Önök cége  telefonon is jelezheti szándékát, ha részt kíván venni a jótékonysági akcióban. A szervezők már másnapra összeállítják azokat a teás csomagokat, amelyeket a jótékony vállalat dolgozói elfogyaszthatnak. A vállalat támogathatja  az akciót azzal is, hogy az  "Egy csésze szeretet" - akció installációját felállítja a saját rendezvényén.  Tartson velünk közösen sajtótájékoztatót. Tudassa a nagyvilággal is, hogy milyen jótékonyak a cég dolgozói.


Karácsonyi rendezvény elmaradhatatlan része a jótékonyság, miért ne lehetne azon is ott az "Egy csésze szeretet?" Természetesen szponzorok jelentkezését is várjuk, akik az "Egy csésze szeretet" jótékonysági akciót így szeretnék támogatni.