MÁR IDÉN TÉLEN IS ÉRDEKES CSR PROGRAMON VEHETNEK RÉSZT A DOLGOZÓK

Szeretne valami vidám, de fontos aktivitást is szervezni a vállalat eseményére (tréningre, konferenciára, karácsonyi partira, stb.) ?  Ha a válasz igen, akkor hívja meg az "Egy csésze szeretet" akciót a cég rendezvényére, ahol  felállítjuk önöknek a karitatív kampány installációját. 


A kávészünetben, vagy  az ebéd után, a dolgozók megkóstolhatják az "Egy csésze szeretet" vidám teáit is.  Így a szakmai munka egy jó ügyet is szolgál. Hogy mi mindenre fordítható majd a jótékony teák ára és az hogyan kerülhet be a médiába, arról ITT olvashat bővebben. Ha kérdés van,  hívja a 30 515 3313-as számot.  


Mi legyen a meglepetés a karácsonyi partin?

A konferenciák időszaka mellett, karácsonyi partira is érdemes meghívni az akciót. Az adventi  időszak lehetőségeiről ITT olvashat. Tavaly karácsonykor az akciót már több vállalat támogatta. Idén érdemes időben meghívni az akciót a vállalat rendezvényére, hiszen sokan már augusztus végén jelezték igényüket a CSR kampány kitelepülésére. 




A Mikulás teája mellett, ezt a vidám, kutyás teát is megkóstolhatják a dolgozók. A bevételből menhelyeket is támogatunk.