Hogyan támogathatja az akciót az Önök cége?

A december 01 - 22. között zajló eseményt háromféle módon támogathatják azok a vállalatok, amelyek fontosnak tartják a társadalmi szerepvállalást.

1. Hívják meg a vállalat karácsonyi rendezvényére az "Egy csésze szeretet" programot.

A karácsonyi időszakban felállítjuk a vállalatnál az "Egy csésze szeretet" installációját. Az itt megvásárolt teák ára jótékony célt szolgál. Erről részletesen ITT olvashat. 


2. Vásároljanak  250 db ajándékcsomagot!

Ez idén az adományozás, a vállalati CSR aktivitás egyik legkönnyebb módja. Az Önök cége akár telefonon is jelezheti szándékát, hogy részt kíván venni a jótékonysági akcióban. A szervezők már másnapra összeállítják azokat a csomagokat, amelyek szebbé tehetik a rászoruló gyerekek karácsonyát.

Az egységcsomag "Egy csésze szeretet" elnevezésű teát, sok - sok édességet és minőségi, környezetbarát Playmobil játékokat tartalmaz. A csomagokat nem Önök kapják meg, hanem azokat egyenesen a Magyar Vöröskeresztnek juttatjuk el. (A vásárlásról ezzel párhuzamosan az A-Z Produkció Kft. számlát állít ki Önöknek. Egy csomag ára: 2.000 Ft + ÁFA)

250 gyereknek tudjuk eljuttatni az Önök ajándékait, ha 500.000 + ÁFA Ft értékben vásárolnak ajándékokat. Természetesen ennél több csomag is megvásárolható. Minden küldeményt környezetbarát módon csomagolunk.

Az Önök cégének logójával ellátott csomagokat a Magyar Vöröskereszt képviselője veszi át az "Egy csésze szeretet" - budapesti központjában. Az átadásáról fotót is készítünk, amelyet cégük kommunikációs osztálya szabadon felhasználhat sajtóközleményeiben.  

Támogatóinknak köszönhetően minden 100. csomag mellé egy - egy mesekönyvet is adunk. Iskolai könyvtárakba szeretnénk eljuttatni a 20 rendkívüli magyar, akit az egész világ ismer című könyvet. A kiadvány 20 különleges személyt kíván bemutatni a fiataloknak, hogy életük példaképként szolgálhasson számukra. A könyvben szerepel például Robert Capa, Puskás Ferenc és Karikó Katalin, biokémikus, a mRNS alapú oltás felfedezője, amelynek nagy szerepe van a koronavírus megfékezésében.

2. Hogyan tudja még támogatni az akciót?

A gyermekműsorok és az adventi installáció elkészítésének ára: 2.920.000 Ft.  A rendezvény támogatói különböző POS és POP eszközökkel jelenhetnek meg az esemény tíz helyszínén. A megjelenési lehetőségek áraival kapcsolatban kérjük, hívja kollégánkat, aki szívesen ad felvilágosítást. (telefon: 06 30 515 3313.) 

3. Mutassa be saját zöld projektjét a helyszínen! 

Támogassa az akció munkáját azzal is, hogy a szervezet budapesti helyszínén kialakított "Egy csésze szeretet" - központban tartja karácsonyi rendezvényét. Tartson velünk közösen sajtótájékoztatót. Hozza el kollégáit a helyszínre, tartsa  HR eseményét ebben a közel 200 négyzetméteres  kávézóban.) A bérleti díj jótékony célt szolgál, az akció  működését segíti minden vállalkozás, amely itt tartja karácsonyi és évértékelő eseményét.