Ez a megoldás jelenleg a leginkább Covid 19-biztos formája az adományozásnak. Önöknek meg sem kell jelenniük a helyszínen. Telefonos egyeztetés után, a szervezők állítják össze azokat a csomagokat, amelyeket a rászoruló gyermekek kapnak meg.  (Az ajándékozás technikai részleteiről ITT olvashat részletesen.)

Covid 19 biztossá teszi az adományozást az is, ha a cég megvásárolja nálunk az „Egy csésze szeretet” teát és azt dolgozók közösen fogyasztják el az irodában. Ráadásul a „home officeban” dolgozó kollégák is bevonhatók a közös teázásba.

Az alkalmazottak otthonaiba is eljuttathatják a különleges adventi teát. Így egy online meeting keretében ünnepelhetnek, teázhatnak együtt a vállalat munkatársai.

Minden eladott tea ára jótékony célt szolgál ebben a formában is.

 Mi történik az offline helyszíneken? 

A Mikulással több településen személyesen is találkozhatnak a gyerekek. Valamennyi helyszínt úgy választottuk ki, hogy ott egyszerre csak kisebb létszámú csoport tartózkodhat. Ahol ez megengedett, ott a szabadban, kávézók teraszain találkozhatnak a gyerekek a Mikulással. Természetesen itt is be kell majd tartani a másfél méteres távolságot. Ha az operatív törzs elrendelné a teljes zárlatot, akkor sem kell aggódniuk a családoknak. Az "egy csésze szeretet" teát a kávézókból házhoz is rendelhetik majd a szülők.