10 városban lehet reggelizni és teázni a Mikulással.

2021-ben 10 településen lehetett teázni és reggelizni a Mikulással. Idén már céges rendezvényre és önkormányzati eseményekre is meghívhatják az érdeklődők az "Egy csésze szeretet" kampányt.  Részletekről ITT olvashat.


Van, ahol a Mikulás várja reggelivel a családokat. 

A céges meghívások mellett,  világmárkák támogatásával indítjuk el idén is az „Egy csésze szeretet”  kampányt. Az akció keretén belül az ország tíz településén lehet reggelizni, teázni a Mikulással. Ő és segédjei híres cukrászdákban, turisztikailag fontos éttermekben várják majd a gyerekeket és szüleiket. 

Éljünk egészségesebben!

Az akció egyik fontos célja, hogy kirándulásra, a friss levegőre  csábítsák a családokat a téli időszakban is. Ugyanakkor a környezettudatos életmódra és az egészségesebb táplálkozás fontosságára szeretnék felhívni a figyelmet, ezért a helyszíneken emberi nagyságú recepteket is kiállítunk majd. Ezeken az egészséges finomságokat és a környezetbarát, fenntartható élelmiszerfogyasztást is népszerűsítjük.

A kávézókban játékokat, mesekönyveket is gyűjt a " zöld" Mikulás. Újrahasznosítja ezeket és az idén 141 éves Magyar Vöröskeresztnek juttatja el. 

Jön, az e-mentes karácsony!

Az "Egy csésze szeretet" központjaiban a laktóz, glutén, stb. érzékeny gyerekekre is figyelnek. A neves cukrászokat arra kértük, hogy ilyen jellegű finomságokkal is várják a családokat, ezekről recepteket kapnak majd. Így a családok megtanulhatják a személyre szabott, egészséges táplálkozás fontosságát.

Helyszínek, ahol reggelizni, teázni lehet a Mikulással (terv.)

Állandó helyszín: 

Elements Budapest – Egy Csésze Szeretet Központ (nyitva: Dec. 01-22.)

Hétvégi helyszínek, ahol egy-egy napon megjelenik  az akció: 

Magyar Vöröskereszt - Mikulásgyár - Budapest

Művész kávézó  - Budapest

The Ritz-Carlton – Budapest (terv)

Kristály Hotel – Ajka

Kali Gourmet – Köveskál, Veszprém

Caffe Kiss – Bükfürdő

Kovászda - Telki, Budakeszi, Páty 

Mikuláshajó - Siófok

Tihany-Füred Kapitány karácsonyi kincsvadászata Ilyen csomagolásban kapható az "Egy csésze szeretet". Megvásárolható a karitatív akció helyszínein. Ha az Ön cége nem tud eljönni a rendezvényre, akkor a teát a vállalat irodájába is megrendelheti. A tea ára így is jótékony célt szolgál.