MIÉRT LÁTunk KUTYÁS MOTÍVUMOKAT ezen A TEÁN? Milyen jótékony hatása van  ennek a finomságnak?

"Az ember jobbik énjét gyakran a kutyák hozzák felszínre." - legalábbis ezt állítja Dimitri Verhulst belga költő.  A kutyás teafilterek ezt az üzenetet szimbolizálják. 

Mi is azt szeretnénk, ha ebben a nehéz helyzetben  mindenki elő tudná venni a költő által megfogalmazott jobbik énjét és egy csésze tea mellett inspirációt kapna ahhoz, hogy másoknak segítséget tudjunk nyújtani. A támogatás részleteiről ITT olvashatsz.

Sokan nagyobb tételben vásárolják ezt  a jótékony finomságot, több irodában is ezt a teát isszák. Autós cégek, pénzintézetek, energiaipari vállalatok is rendeltek már ilyen teát rendezvényeikre. Minden munkahelyen örömmel fogyasztják a vidám figurákkal dekorált teát, amelynek ára egy jótékonyságra költendő összeget is tartalmaz. Sokan kimondottan büszkék arra, hogy ilyen módon is segítséget tudtak nyújtani azoknak, akiknek szükségük van támogatásra.  A közös, vállalati teázásról készült fotók gyakran szerepelnek a médiában, belső hírlevelekben. Ma már egyre többen csatlakoznak magánszemélyek is a CSR akcióhoz és otthon is ezt a vidám teát fogyasztják.


A tea vegyesgyümölcs-ízben kapható. A csomag 5 db filtert tartalmaz, amelyeket ha legalább 3 percen át vízben áztatunk, akkor ízletes teát fogyaszthatunk.  A tea fogyasztását azoknak  javasoljuk, akik hisznek abban, egy jó tea és egy finom sütemény mellett, az igazán jó barátok a világot is képesek megváltani, annak érdekében, hogy az élet még édesebb legyen.